Gårdagens outfit...

Jag hade bråttom hemifrån som vanligt... haha

image542image543

*Linne- h&m
*Kjol med rosett bak- Asos
*Jeansjacka-Gul&Blå
*Platåpumps-Tradera


Top Shop...

Dessa snyggingar hittar ni på Topshop...

image538
image539
image540


De finns i ett flertal färger och kostar mellan 55 och 65 pund på Topshop

Update:
Hittade även den här suuupersnygga skon hos Amanda. Också från TopShop. Den måste jag ha! känns lite som MiuMiu platåerna som man skulle kunna döda för....

image541

Lång helg...

Hej allihopa! Oj oj det blev en lååång helg. Jobb fredag och lördag och utgång söndag. Det va riktigt bra drag hos oss i helgen och många stammisar är hemkomna från Båstad/Vispy/st Tropez och redo att sätta klackarna i taket på Laroy igen:) Igår blev det utgång med Sofia. Middag + drinks på East, sen över till Sturehof för att avsluta på F12 där de för ovanlighetens skull spelade hip hop :) Nog om detta. Har tittat på lite bilder från helgen och plockat ut de tjejer jag anser va snyggast klädda (som fastnat på bild)....

image532  image533
underbar väska...                                            I like!

image534  image535
Hon till vänster har skön stil...             Gillar båda

image536  image537
Snygg topp!                                               Nice

Pssst!

image527image528image529


Ni har kanske hört att American Apparel kommer öppna snart i Stockholm? Då har ni kanske också hört att den kommer öppna på Götgatan 36? Så är iaf fallet! Jag gillar verkligen deras plagg då de känns väldigt basic och med sköna material...bra pris också och det är ju viktigt(!) iaf för mig. Jag är en sån som kärar ner mig i ett plagg, bär det jämt i ett par veckor för att sedan mer eller mindre kassera det och springer och köper nytt... Då är det inte så kul att ha lagt många tusenlappar på ett och samma plagg...

Tips!

Kolla in Monkis höstkollektion på den supersnygga/roliga hemsidan www.monkigirl.se! snygga grejer, bla ett par uuunderbara pumps mm.. Och de har ju alltid så otroligt sjyssta priser också. Värt ett besök!

The Simpsons goes Fashion!

image524
image525
image526


Men ge mig...

image521
De här sötnosarna är verkligen skitsnygga! jag måste ha dem i höst, så är det bara! Jag älskar allt på den här skon, konklacken,platån,spetsen, snörningen ja, Allt! Till och med priset (!)
De finns hos Bronx för ca:700kr

Bild snodd från Beautybible

Dagens shopping...

Ja, här har vi då dagens fångst ...

image507 
image519
image509 image510


Och så Kevins...


Aura
1.
Rocker linne- h&m 79.50kr
2. "Lilla svarta" bilden gör den verkligen inte rättvisa...- h&m 298kr
3 och 4. Likadana långa koftor från Gina Tricot. De ser verkligen inte kloka ut på bilden men desto bättre på! - 149kr /st

Kevin
1.
Kofta (färgerna ser verkligen inte ut så IRL) - h&m 129kr
2. Jeans med riktigt cool tvätt- h&m 249kr har jag för mig
3. Piratpyjamas- Cubus 50 spänn (rea)
4. Snygg polo- h&m- 179kr
5. Keps-39kr, Kappahl och mössa 20kr Cubus

Notera även att jag startat en ny kategori - Auras Shopping!

Shit

Beyonce uppträdde i Orlando i tisdags och föll ner för en trappa med huvudet före, reste sig upp och fortsatte showen! Det är vad jag kallar starkt!
Kolla själva....tyvärr finns det ingen bättre kvalitet för de flesta filmer har stoppats av sony bmg som äger alla bilder/filmer från hennes konserter men man ser ju iaf...

 


Update: Fan, nu är även denna stoppad... :(

Goodiebags...

Jo förresten. Det blir ju såklart en del goodiebags när man festar. Tyvärr missar jag alltid dom eller är för lat för att konka runt på dem, så det är tur att man har nära och kära som gärna plundrar förråden.. här är en del av gratis grejerna jag lyckats roffa åt mig denna vecka..

image504
två par shorts från Tessie

image505
Ole Henriksen aloe vera deep cleanser och on the go cleanser,Redken Body full kit och Redken Blonde glam kit, Orlane hydrating masque

image506
Svart linne (snarare klänning) kom med senaste Glamour

Update:
glömde nästan... fick även Garniers face tan spray och en liten Versace parfym

image520

Sen har jag fått massa skräp också såklart. Typ bindor, läsk, risifrutti och sånt men de har åkt i soptunnan för längesen! ;)

Hej!

Ledsen alla ni som väntat och väntat att jag ska blogga (vilket värmer något enormt) att ni fått vänta så länge men nu ska det bli skärpning! Har varit på stan idag med Kev och tröstshoppat lite så nu känns det bättre ;) bilder kommer om en stund... nu ska vi ut på gården och leka lite,hörs snart!

Vet ni vad...

Jag orkar faktiskt inte berätta allt som hänt i veckan men jag kan säga såhär... Mycket sprit, mycket dans, mycket champagnesprut (speciellt över mig) och lite solande :) men jag ska inte tråka ut er med några detaljer men sjukt kul har vi haft iaf ;) haha..

Nu såhär hemkommen har ångesten satt in. Vet inte vad det är med mig idag men jag börjar gråta för minsta lilla. Verkligen nästan för vad som helst faktiskt! Allting känns bara ledsamt och ensamt idag. Jag har bara velat ligga under täcket och gråta (kanske äta lite godis också) utan att behöva tänka på någonting... Sova kan jag inte heller :( Fast lite glad är jag för jag fick min lillskrutt idag. Tänkte gå och krypa ner i hans säng nu för han är så mjuk och go,luktar gott gör han ocksa! Vad gör ni när ni är ledsna eller/och inte kan sova? Jag behöver tips! kram

image503

Såhär känner jag mig....

I´m back!

Åh herregud vilken vecka! Tur att det är över, annars hade man nog fått en hjärtattack och trillat i sjön...
Men som tur är kom jag hem välbehållen ( förutom x antal blåmärken på hela kroppen + ett uppskrapat knä) Jag är så trött så jag ska nog bara stupa i säng så berättelsen om allt vi gjort kommer nog imorgon. Eller alltså nej, självklart ska jag inte berätta Allt vi gjort men en del :D bjussar på några bilder från veckan och jag lovar att det kommer det komma flera av!

image497image498

image499image500

image501

image502

I´m off!

image496

Well, I´m off to Gotland! Åh det ska bli helt galet kul att få komma iväg! Fast lite nervös är jag också.. det kommer ju bli sjukt galet därnere... Alla och då menar jag verkligen Alla  kommer vara där och Alla kommer vilja supa ner oss rejält.. Eftersom vi super ner dom varje helg på jobbet ;) Packat har jag lyckats göra också. Väskan väger väl ca 60 kilo (haha)! Så det är tur att vi har bilen med oss.. Kommer försöka updatera så mycket som möjligt men räkna inte med 10 inlägg om dagen. Jo kanske på båten imorgon förresten! Hoppas ni har det underbart och att solen håller i sig där ni bor! Kram!

Snygging...

Såhär snygg va Eva Longoria när hon gifte sig...

image493  image494
image495

Någon som är förvånad?

Nytt på Asos..

image490
1.
image491
2.
image492
3.

1. Klänning ca 670kr
2.Armband ca178kr
3.
Platåpumps ca 372kr (har funnits förut)

Allt finns hos Asos.com

Tjuvtitt....

image489

Vi tjuvtittar alltså på Sienna Millers nya klädmärke twenty8twelve som hon har tillsammans med systern Savannah och som finns med i nya Vogue.. Ser riktigt lovande utr måste jag säga. Men det kommer nog dröja tills vi dödliga kan  få en chans att ens känna på tyget i de här kläderna...men man kan ju titta iallafall!

Imorgon kör vi!

image488

Yes! Imorgon beger vi oss ner till Visby för att festa som aldrig förr! Nästan iallafall... ;) Så idag är det tvättning,strykning och packning som gäller hela dagen... Ska även försöka åka till NK och hämta väskan jag lämnat in på lagning för den vill jag ju ha med mig! Hoppas jag hinner/orkar... Packningsångesten har smygit sig fram igen också. Vad fan ska jag ta med mig? Jag är en sån som packar för två veckor när jag ska vara borta över en helg så hur ska jag kunna packa för en vecka? Vi får nämligen inte packa så mycket för det kommer inte få plats i bilen... (vi har en liten cab) och det går ju inte direkt att ta grejerna på taket (hihi)...Är det någon av er som ska ner till Visby och skaka sina lurviga?

Arrr!

image487

Ja, igår lyckades jag äntligen se Pirates 3. Ååh den va riktigt riktigt bra! Jag är jättebesviken på slutet dock... Så får den inte sluta! Jag ska inte avslöja något för er som inte sett den än men vadå?! Ska det vara så så är inte jag med!

Förresten..

Måste bara visa er vad som ligger i en kartong hemma hos mig och väntar på Siri...

image485



Jajamen. Siris nya Jimmy Choo´s ligger här och skriker om uppmärksamhet ;) Visst är de snygga?!

Fashion Report : Båstad

Har kollat igenom en del mingelbilder från Båstadsveckan och jag måste säga att det är förvånansvärt få outfits som lever upp till mina förväntningar! Här är några hittar och missar...

image480

Sofi är snygg som  vanligt men jag måste säga att jag är ytterst tveksam till syster Fridas klädval...

image481
Carolina Gynning... undrar hur hon tänkte när hon tog på sig denna outfit.. kompisen är riktigt Fab dock.

image482
Elin kör 80-tals chique.. love it.

image483
Den här tjejen tog på sig en gammal gardin...

image484
Anna och Siri  vet iaf how its done! Synd bara att Siri har turnejackan över sin snygga klänning...

Update: Det är alltså Siri till vänster och Anna till höger.. för er som är osäkra.

God morgon

image478


Godmorgon allihopa! Usch jag börjar nog bli ytte pytte lite skrockfull ändå... Igår va det ju som sagt fredag den trettonde och jag har aldrig haft en sämre kväll!! Jo självklart beror det på att alla mina gäster befinner sig i Båstad och festar loss där men iaf! Igår sålde jag två flaskor vin. Thats it. Notera att jag är ansvarig för Champagne borden! Vi säljer egentligen inte ens vin... Riktigt patetisk kväll måste jag säga (igen). Och tror ni det blev någon dricks? Knappast. Inte en enda krona fick jag!  Med andra ord. Det här va den värsta kvällen på jobbet någonsin. Men vad gör väl det? Gotland på tisdag och den kommer närmare och närmare (tisdagen alltså) and I cant wait!
Hur var eran fredag 13:e? Hände det något dåligt?

Fredag den trettonde...

Jajamen. Fredag den trettonde men vad gör man? Life goes on!  Jag själv är inte särskilt skrockfull men jag vet att det är många som är det...
Det blev utgång igår förresten :) Mötte upp Soulie på Söder för att sen bege oss ner till Stureplan. East och Spy bar blev det och vi skakade loss ordentligt på Hiphop golvet ;)
Nu ska jag snart gå till Laroy och jobba. Undrar om det är någon kvar i Stockholm? Alla jag känner är iaf nere i Båstad... Det blir nog mest turister ikväll. Trist. Turister dricksar inte! Och det hade inte suttit fel med ett par tusen till eftersom vi kör Gotland nästa vecka...
Jag hinner nog inte lägga in nån outfit idag, vi får se!
 Vad ska ni göra ikväll?

image477
Mitt jobb...

...

Tyckte den här klänningen också va så snygg så jag måste visa upp den med...

image476

Tjejen den sitter på va däremot desto fulare så hon fick inte vara med :p

Fin!

Jag älskar allt med den här klänningen! Längden, vidden, färgerna, tyget, fallet... ja allt!

image475
DKNY

Utmaningen...

För några dagar sen utmanade jag alla bloggerskor att visa upp sina skosamlingar, eller snarare delar utav den. Jag själv valde att visa upp högklackade sommarskor (skulle blir för mycket annars) och de kan ni se här.
Nu är det flera stycken som bett mig att sätta ihop en lista över vilka som ställt upp (de är lika nyfikna som jag med andra ord...) och här kommer den. Notera att vissa är på semester och har lovat att göra den så fort de kommer hem... Här är iaf dom som sagt att de är med...jag kan dock inte garantera att alla gjort som de lovat/kommit hem
Anna
Helena
Sophie
Matilda
Cecilia
Anna
Linn
Erica
Alexandra
ElinAlexi
Beautybible
Missankre
Elsa
Emma
Angelica
Mina Hokka
Amanda
Linn
Kelly

Update: Nu är även Evelina och Ling med och visar upp sina skor!

Som sagt vet jag att någon är på semester och kommer lägga upp inom kort. Om ni är fler som antagit utmaningen så säg gärna till så lägger jag in er på listan!

Ny trend?

Något som synts en hel del senaste tiden är stora,bubbliga örhängen...

image470image472

image473image474

Jag tycker Hilary är riktigt snygg i sina... vad tycker ni?

Ååh

Satt och kollade runt lite på KyssJohanna och hittade de här underbara armbanden! Tyvärr kostar de lite väl mycket och jag är otroligt besviken på den är sidan för mitt elefantarmband har fortfarande inte kommit!!!! Men här är iaf de fina älsklingarna:
image464

image465

Båda kommer från Boudoir by Disaya. Det översta kostar 4995kr + frakt och det undre 4225kr + frakt.
Men är de inte supersnygga?!

De finns som sagt hos KyssJohanna för den som har råd...

Dagens...

image463
*Kashmirkofta-H&M
*Beige klänning- Asos
*Leggings- H&M

Idag ska Kev till landet med sin farmor men innan dess ska vi gå och äta lunch med min mamma nu. Ska bli trevligt! Trots regn...

:)

image462

Åååh det är så roligt att ni är så många som har antagit min utmaning att visa upp sin skosamling... tack allihopa och det har varit jättekul att få se vad ni har för skor! :p Jag är som sagt obotligt nyfiken så ni kan räkna med fler utmaningar i framtiden....

Vad tycks?

Det va nåt sånt här jag hade tänkt mig...
image460
*Topp-Asos
*Lacktights-Gina Tricot
*Lackpumps-Tradera

Nu syns det kanske inte så väl att det är lacktights på den här bilden men ni fattar... vad tycker ni?

Dagens Shopping

Så, då har jag äntligen lyckats fota det jag köpt idag!

image454

Den här heeelt underbara tröjan/jackan/klänningen... fick jag syn på för nån vecka sedan men fanns bara kvar i jättestorlekar. Men nu när jag letade bikini dök den upp som en skänk från ovan! Tyvärr går det inte att se hur snyggt tyget är på bilden, eller passformen för den delen men jag lovar att ni kommer få se den på mig inom kort...
Inköpt på H&M Trend för ca 400kr.
image455
Jag verkar va den enda i den här stan som tycker att bandeau bikini är det snyggaste. Överallt var det bara trekant,trekant,trekant... Så hittade jag den här toppen på Cubus(!) för 129kr. Den är i stl 42 (hihi) men den passar utmärkt. Det gäller bara att knyta den hårt. Bikinitrosorna hittade jag på H&M för 98kr /st. Tänkte att det kan ju vara kul att variera sig lite. (har även en turkos bandeau bikini från förra året).
image456
Jodå mina vänner jag köpte ett par Lacktights iallafall! sista paret i XS faktiskt. Är dock lite osäker på dom ändå för jag tycker de är på gränsen till att vara för stora. De ska ju sitta som ett extra skinn men de "korvar" sig lite runt knäna tycker jag.. ska prova ordentligt här hemma. De va gryyymt jobbiga att sätta på sig! Köpte dom på Gina Tricot för 199kr. Köpte ett par vanliga svarta,lite tjockare på H&M också för 98kr.
Jag köpte två par solisar, de va ändå så billiga. Notera att de högra är väldigt lika de som jag helst ville ha från Marc Jacobs (men som va på tok för dyra just nu). De till vänster köpte jag på Glitter för ca 200kr. Och de till höger på Åhlens (Prestige) för ca 200 de också. Tänkte försöka skrapa bort prestige från glaset senare för jag tycker inte det va så snyggt :) Klicka på bilderna så blir de större...
image459
Sen köpte jag en "Kedjering" på H&M för ca 50 spänn och ett solpuder från Max Factor. Jag har använt det här pudret till och från sen jag va typ 12. Haha. Jag har testat en massa andra men jag måste säga att det här är den bästa budget bronzern. Självklart finns det bättre (men dom kostar såklart lite mer) men jag skulle ju hålla lite i pengarna idag :D
Jag tycker jag varit jätteduktig idag! Och inte gått sååå farligt över budget iaf!
Väskan lyckades jag lämna in också (har tänkt göra det i ett halvår nu) och ska hämta den imorgon.
Nu ska jag läsa en saga för min skruttunge ;) kram!

Dagens outfit..

image452
*Svart kjol med rosett-Asos
*Vitt linne- H&M
*Satinjacka-H&M
*Lackballerinas-Monki

Perfekt shoppingoutfit! Otroligt bekvämt och smidigt att ta av och på :)

Update:
usch jag ser ju jättetjock ut på den här bilden. Den här kjolen kräver nog högklackat! Så, då har man lärt sig det...

Hemma!

Guuud jag är helt slut. Det va en lång dag idag.. först lagade B min säng som gått sönder ;) sen lunch på Texas Burger co. Sen har jag sprungit runt som en skållad råtta och letat bikini... det va inte det lättaste kan jag meddela. Ja,jag vet att man skulle tänkt på det typ i våras men jag kände liksom inte riktigt att jag behövde någon då.. Nu va allt utreat och slut i alla storlekar under 42. Till slut hittade jag iaf en som känns helt ok!
Usch va svårt det är att hålla i pengarna när man är på stan... speciellt nu när höst kollektionerna börjar komma in. Hittade sååå mycket snyggt så man blev knäsvag. Stog och ryckte i de här skorna på Zara...

image451

De va så fina, och trät är alldeles blankt vilket inte framgår på bilden...
Men (!) jag va duktig och ställde snällt tillbaka dom. Jag ska ju spara pengarna till nästa vecka på Gotland ju!
Jag fick trots detta med mig en del grejer hem. Bilder på det kommer om en liten stund för nu ska jag duscha min son :) Hörs snart. Puss!

Jakt...

image450

För vi ska ut på rövartåg, ja vi ska ut och röva...

Jajamen. Nu ska jag ut och jaga!  Ångesten växer varje dag och jag behöver lite nytt att stoppa i väskan.. Bikini,Solisar,kanske ett par shorts och lite smink om jag hinner.. kollar kanske in lamé tightsen på Gina Tricot också om det finns några kvar. Sen vill jag ju ha ett par remsandaler också men har inte hittat några perfekta.Ska leta lite till....  Jag ska även lämna in en av mina favvoväskor hos skomakaren för det har hänt något med dragkedjan. :(  Hinner nog lägga upp dagens outfit innan jag går, annars får ni den i eftermiddag. Puss på er!

Tjatmoster...

ja jag vet att jag tjatar och att det är mycket Asos just nu men jag måste bara få visa lite som just kommit in...

image445image446
  ca208 kr                               ca 521kr
image447  image448
ca 745kr
image449
ca 417kr

Allting kommer som sagt från Asos.com

vad skulle ni välja?

Sömnlösa nätter...

image444

Ibland kan jag ha svårt att sova.. det kan vara en natt eller ibland flera stycken på raken. Som nu. Jag har sovit ungefär 5 timmar på 3 dagar nu. Men äntligen känner jag mig riktigt, riktigt trött så jag ska faktiskt lägga mig en stund nu (Kevin är på dagis för er som undrar ) och återkommer med massor av bloggning senare i eftermiddag.
Som "vaggvisa" har jag ett stort glas oboy och "våra bästa år". Funkar nästan varje gång haha!
Har ni också svårt att sova ibland fast ni är jättetrötta?


I will Stay with you...

När jag en dag gifter mig ska de spela den här låten.. den är så underbart vacker och har världens bästa text!
Tyvärr har det inte kommit ut någon video till den så ni får nöja er med en Live version.. den inspelade är dock något lugnare och ännu finare.. men men. Ni fattar. Lyssna noga på texten...

John Legend - Stay with you (Live)


Asos...

Idag kom mitt paket :) lite spännande va att de levererade det vid dörren istället för att jag hämtade det.. trevligt!
Här har vi då innehållet...
image431
1.

image432
2.
image433
3.

image434
4.
image435
5.

image436
6.
image437
7.

image438
8.
image439
9.

image440
10.

1.
Söt topp med broderad linning och jättefint tyg, skitsöt på.
2. Beige bomullsklänning med fickor
3. Vit t-shirt med puffärmar
4.Svart kjol med hög midja och stor rosett bak (det här är alltså baksidan)
5.Beige klänning med broderier på magen. Broderierna har även små "hål" så den blir lite genomskinlig på magen..
6.Randigt linne med små klädda knappar i sidan. Är lite besviken på tyget i den här toppen..annars är den fin!
7.Blå Linnekjol med bruna knappar. Det här är verkligen en minikjol. Love it. Dessutom är den lite härligt "vippig"
8.Kofta som är i virkad spets på överdelen och samma härliga tyg som linnet högst upp... supersöt på.
9. Silverpumps med Kroko effekt.. de är sexigt öppna på insidan.. det framgår inte på bilden men mönstret är i en mer metallic silver än resten. På bilden ser det grått ut..
10. Jag va lite osäker på dessa för på modellen va "plasten" för stor.. men de sitter som gjutna och är helt underbara! Känns nästan lika fab som Chanels...de påminner även lite om Gucci skoletterna jag tjatar om...iaf på snörningen...

Köpte även en del underkläder men dom får ni inte se ;)

Utmaning!

Eftersom jag är så obotligt nyfiken tänkte jag återigen utmana alla bloggerskor;) Presenterar stolt min skosamling! (delar av den )


Det här är alltså högklackade sommarskor. Skulle hela samlingen vara med (alltså platta skor och vinterskor/stövlar) skulle halva blogg sidan fyllas. Typ.
Så jag vill alltså se vad för skor ni äger *fniss*. Svara gärna på de här frågorna också...
Hur mycket spenderar du på skor i snitt/ år?
Vad är det mesta du lagt på ett par skor? Och visa gärna vilka som är dina favoriter ( om du kan välja...)



Update:
Självklart behöver inte ni lägga ut just klackskor utan lägg upp de skor ni tycker bäst om.. gummistövlar, mockasiner eller vad det nu kan tänkas vara ;)

Latex... oh yeah baby!

image426
American Apparel

Det va väl ingen som missade de högblanka guld/silver tightsen som gällde i våras?
Nu kommer uppföljaren... Svart Latex. Jo faktiskt. Och det verkar som trenden kommer sprida sig längre än till catwalken denna gång. Gina tricot tror iallafall på trenden och likaså American Apparel så det dröjer nog inte länge till H&M tar in ett par miljoner exemplar.. .Men, vad tycker ni? Skulle ni våga? Tycker ni det är snyggt? Personligen tycker jag att det kan va rätt coolt. På rätt person. Elin fixar tex trenden galant men bör tilläggas att hon är ruskigt smal och lång. Dessutom har hon knappt en föraning till rumpa... Skulle jag (som är liiiite mer bootylicious) Ha ett par såna med endast en kort topp till skulle det vara betydligt mer utmanande och provokativt.... Sen hjälper det inte att man är blond heller...

image427 image428
Gina Tricot Elin Kling

Vad blir nästa trend?
image429
*lol*

Update:Det verkar som vissa misstolkar det som om jag inte gillar trenden.. det är fel. Jag tycker det är skitcoolt (fortfarande på rätt person...) och kommer formodligen lägga vantarna på ett par jag med inom snar framtid...Däremot kommer jag nog ha en något längre topp för att inte se ut som J.Lo som just rullat runt i tjockojla...

...

Fick det här messet. Måste bara visa....

Så du vill ta ledigt en dag? Vet du egentligen vad du begär?
Året har 365 dagar,men du arbetar inte varje dag. Under årets 52 veckor har du ledigt två dagar varje vecka.
Då återstår 261 dagar. Du är ledig sammanlagt 16 timmar varje dag,det blir sammanlagt 170 dagar.
Då återstår 91 dagar som du kan arbeta.
Varje dag tar du lunch en timme, det blir sammanlagt 48 dagar.
Nu återstår 43 dagar. Du behöver inte arbeta 6 röda dagar under året.
Det blir 37 dagar kvar. Varje dag tar du en kafferast på ca 10 min, totalt 11 dagar.
Kvar finns nu 26 arbetsdagar. Sedan har du 25 dagars semester.
Då återstår bara en dag. Och den förstår du väl, att du inte kan ta ledigt!

Tycker det va klockrent!

Vem vet?

image425

Vart den här tjejens nästan sjukligt snygga skinnjacka kommer ifrån?! Den är så snygg så jag vill bara dö...
Snälla ni som vet vart den kommer ifrån eller vart jag kan hitta en liknande skriv! NU!

Bild från Stureplan.se

Packnings ångest...


Jodå den börjar redan. Fast det är en hel vecka kvar tills vi åker... men det krävs ju lite planering! Speciellt med tanke på att vi är tre dåliga packare = klädtokiga tjejer som ska åka Siris lilla cab ner... Hur fan ska det gå till?! Hur fan ska vi få plats med alla skor, plattänger, klänningar, skönhetsprodukter mm..?!
Anyway.. jag har kommit fram till lite grejer jag behöver inhandla innan resan.. : Nya Solisar! Helst av allt de råsnygga från Marc Jacobs... Eller ett par klassiska Rayban.. Ny bikini! jo, det måste jag faktiskt ha... Vill ha en enkel, svart bandeaubikini, borde väl inte va så svårt att hitta? Nya flip flop! mina skaver... Gärna ett par Hawaianas.. Skulle gärna vilja ha ett par remsandaler också..Och ett par killer jeansshorts! Sen måste jag köpa Sololja också....Synd bara att jag inte får göra av med några pengar innan jag åker :(
Hur fan ska det här gå till?! Och vad fan ska jag ha med mig?! Hjälp... jag tror jag stannar hemma...

image421
Marc Jacobs -MJ098... Hur snygga som helst!

image422 image423
Precis så snyggt slappa ska mina jeansshorts va...

image424
Ångrar att jag inte köpte den här från Ellos.. den har allt. Svart bandeau,guldkedja, allt! och för bara 250 spänn... idiot!

Plockar fram Bitchen igen...

Och kommenterar lite modemissar runt stureplan... återigen absolut inget emot personerna ifråga (de är säkert urgulliga ) utan enbart mina egna tankar kring deras outfits/smink...

image417
Plastig fejk LV + leopardklänning+barb wire tattoo+ nästan vita slingor i ett för övrigt nästan svart hår.. I rest my case

image418
Den här tjejen missade att färga ögonbrynen när hon blonderade sig...

image419
Helan och halvan. Inget fel alls här faktiskt, tyckte bara bilden såg så rolig ut...

image420
Burberry verkar ha spytt på den här tjejens klänning...

Sorry man men jag bara måste få säga det...

Såhär såg det ut förra gången jag plockade ut bitchen ur garderoben...

Alla bilder från Stureplan.se

Dagens outfit

Har städat och möblerat om lite hemma + rensat i garderoben... Är inte riktigt klar än men ni ska få se när jag blir det... Här är iaf min städoutfit :D Slappt, skönt och snyggt!

image415

* Klänning- Gammal Levi´s T-shirt jag klippt bort "halsen" på
*Repskärp-H&M
*Leggings-H&M
*Lackballerinas- Monki

Arg!

Vissa killar är verkligen korkade.Det är ju så man undrar om de är sanna ibland? "Manbos" brukar vi kalla dom (istället för bimbos alltså) och de borde fan ha en tatuering i pannan som varnar oss godtroga...
Jag är sjukt förbannad just nu.

image414

Regn och rusk..

image413

Usch vilket äckel päckel väder vi har fått! Vart tog sommaren vägen? Jag och Kevin har varit ute och lekt så nu är vi alldeles kalla och blöta :( vi ska göra köttbulle mackor och dricka varm choklad (hade helst spetsat den med nåt smarrigt också ) ...och kanske tittar på film. För idag är verkligen sånt väder man ska ligga i soffan brevid någon man tycker om och äta godis! Hemskt shoppingsugen blir jag också när det är dåligt väder men jag har lovat att hålla fingrarna i styr tills vi åker till Visby...Jag har förresten fått en avi så jag ska gå och hämta på posten (nej det är fortfarande en kiosk) och jag tror att det är mitt efterlängtade paket från Asos... Hoppas! Det skulle verkligen liva upp stämningen. Tänkte kanske orka rensa /städa garderoben också för den svämmar snart över igen...Vad gillar ni att göra en dag som denna?

Oh, and by the way...

När ni kollar in veckans kap här nedan så passa på att kolla in de här läckerbitarna! kostar ca 40dollar efter rean och jag måste erkänna att det pirrar i köpfingret... men jag ska vara duktig nu eftersom vi ska till Gotland... men ååååh va fina de är!

image412

Också dessa från Victorias Secret

Veckans kap!

Måste vara den här väskan från Victorias Secret som efter rean kostar ca 15 dollar(14.99) !! Riktigt snygg om jag får säga det själv.. dessutom finns den i svart,vitt,gult och rosa också :D
Skynda fynda...

image411

Bild: Victorias Secret

Höst...

Jajamensan det bara sprutar ut blogginlägg just nu, men snälla ni, jag har ju knappt bloggat på en vecka!
Anyway... här kommer lite fab höstnytt från Ellos...

image408image407

1. 2.
image409image410
3. 4.


1
.Kofta 299kr
2. Kappa 999kr
3. Jacka 599kr
4. Pumps (finns i massor av färger) 249kr

Allt är som sagt från Ellos

Kappan skulle vara gryyymt snygg till Guccis skoletter jag bloggade om i våras...ååååh, me like!

Scratch...

image406


För de som inte har lust att spara sin veckopeng/ lön/ CSN/ dricks/sno pappas Amex osv.. för att köpa sig ett par killer heels från Louboutin kan man ju alltid fixa sina naglar i samma anda! Svart lackat ovanpå och rött inunder. Effektfullt? Definitivt. Snyggt? You tell me...

Apropå film...

image404

Så fick jag hem två filmer häromdagen. Den ena är Mûnchen och den andra Pippi i Söderhavet :)
Pippi är såklart till Kevin (mest) och den andra till mig. För er som inte sett Mûnchen rekommenderar jag den starkt!
Sjukt bra film och dessutom är snyggingen Eric Bana (även känd från Troja) med och förgyller vardagen ;)

image403
Eric Bana... Hur snygg får man va?!

Update: Filmerna fick jag/vi utav Siri som är med i en filmklubb. Jättesmart! man får välja fem filmer varje månad jättebilligt :) kanske man skulle gå med i? Iaf... tack Siri ;)

Angående den här veckans outfits..

Ni är flera som är nyfikna på vad jag har haft på mig under veckans gång.. Som jag skrev tidigare har det hänt något med min mobil och alla kort är som bortblåsta :( Jag skulle kunna ta på mig allt och fota igen men det är mycket som är smutsigt.. tex en vit jeansjacka som numera är svart efter att ha legat på golvet inne på Labbet (haha) osv. Men jag ska göra mitt bästa. Fixar det imorgon eller på måndag! Gulligt av er att vara så nyfikna ;) kram

Film... (igen)

Ni har väl hört att det är färdigt nu? Det blir en Sex and the City film iaf efter allt velande!
Ska bli underbart att få se deras outfits och få se vad Carrie, Samantha och de andra hittar på den här gången... och, viktigast av allt, fortsätter serien där den slutade eller hittar de på något nytt? Vad tror ni? Och om ni fick välja... gammal story eller ny?

image402

Carrie i sin underbara "tusen lager" klänning...

Bracelets...

Som ni kanske märkt är jag besatt av armband... Här är några prisvärda och otroligt snygga armband ....

image392image393
Asos ca 89kr,       Angela Gotborn Rea 200kr


image394 image396
Asos ca 178kr, Cocoo 185kr

image397 image401
Chique 119kr, KyssJohanna 245kr
image399 image400
Asos ca 149kr,  Chique 99kr

Vilket/ vilka skulle ni välja?


Allting suger ibland...

image391


Usch vilken dålig dag jag har idag.. regnet bara öser ner både utanför fönstret och i själen.. inte alls sugen på att göra någonting annat än att dra täcket över huvudet och försvinna... Äta choklad och titta på tårdrypande filmer.. Men har man barn så har man. (vilket är superkul, förutom när man mår såhär...) så nu ska jag ge mig ut i regnet och handla middag och utlovat lördagsgodis. Kanske bloggar senare om jag orkar.. kram

Film..

image389

Såg förresten Blades of glory på bio igår.. den va sjukt rolig! Den där Will Ferrell är verkligen en skruvad människa.. jag och Siri låg dubbelvikta av skratt ; p För er som inte sett den rekommenderar jag det skarpt!

Blades of Glory - Trailer


Faaaan

Det har hänt nåt konstigt med min mobil och alla bilder är borta (!)  :(  inklusive alla veckans outfits... får ta tag i det imorgon för jag vet att ni är flera som vill se... jag lovar att fixa det, annars får jag väl helt enkelt ta nya bilder på allt... Outfits blir det iaf! ;)

Veckans (snabb) Shopping..

Den här veckan har det mest varit festande måste jag säga, men pytte lite shopping finns det alltid plats för.. Jag sprang in på H&M och roffade åt mig de här söta klänningarna på ca 13 min...

image387

image388

Båda kommer som sagt från H&M och de kostade ca 250-300kr styck. Köpte även några helt basic t-shirts och några trosor. Men de behåller jag för mig själv ;)
Jag håller på och försöker få min son att somna men det går inge bra... bloggar mer när han somnat iaf..

Den som väntar på något gott...

Väntar alltid för länge! Snart,snart kommer outfits, veckans shopping mm. jag lovar! Alldeles alldeles strax...

Well..

Igår skulle jag och Siri möta upp sofia på Humlan på en drink men när vi åkte förbi Fridays i kungsan slängde vi oss ut ur taxin för vi kom på att där kan man få alla de där sötsliskiga drinkarna som alla tjejer bara ääääälskar. haha. En av våra kollegor extrajobbar dessutom där...  Sofia kom dit och det blev glassdrinkar med Oreo cookies nermixade i drinken(!) Daquiris osv.... Supergott! Speciellt när man är bakis och inte så sugen på nåt som smakar sprit. Vidare till F12 där det va smockat med folk, men kul hade vi... och sen (trumvirvel) Labbet! Jo, alla vägar leder till Labbet :) Tog en kebab på vägen hem, hade nästan glömt hur gott det kan va, och åkte hem till Siri. Så nu sitter jag här hemma hos Siri (hon är på möte) och tänkte passa på att sola lite. Sen ska hon jobba på Thaibåten så vi ska ner dit och stoppa ner fötterna i sanden och äta lite god mat :) Alla outfits har jag fotat men kan inte lägga in dom härifrån så ni får hålla er till tåls till imorgon. Snygga är dom iaf, det kan jag lova.. haha. Kram på er!

Oj oj oj...

Tiden bara flyger iväg när man har roligt! Igår va jag ute på Josefinas med en god vän till mig och åt middag. Jättemysigt, men efter några (!) flaskor vin va det dags att röra sig in till stan och möta upp Sofia på Utecompagniet. Vidare till Cafet för att till sist landa på Labbet (var annars?) Sen blev det efterfest hos Siri. Farligt, farligt. Siri har nämligen uppfunnit en ny drink: Viol vodkatini... helt gudomligt gott! (iaf om man gillar viol...) Några kollegor kom förbi och visade en film där de badar i sergelstorgs fontänen. Hahaha! Roligare människor får man fan leta efter....
Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer för jag ska till gamla stan på fest hos min gamla granne. Det vet man aldrig hur det slutar (han är ca 65 men beter sig som 20 hihi). Kul brukar det iaf bli! Hoppas ni har en trevlig kväll allihopa så lovar jag att blogga massor imorgon.Puss & Kram

Så sött,så sött..

image386

Ååh vilket fint armband jag hittade på Asos! Heelt underbart... och dessutom blir det ditt för ynka 89(!)kr.. skynda fynda...

RSS 2.0