En av världens bästa videos...

Den här videon är förmodligen den bästa som någonsin gjorts! Ha ha. Jag fullkomligt älskar den... Ni som inte håller med får gärna komma med förslag till vilken som skulle vara bättre....

Fatboy slim -Weapon of choice


Kommentarer
Postat av: Helena

Godmorgon! Hoppas att du har sovit något alls. Jag har samma problem och de är hopplöst! Det blir till slut en ond cirkel,och sen snurrar det bara på. Jag brukar försöka tänka att till slut blir man väl trött en dag och sover som man skall. Kroppen säger väl till, men min har i och för sig hållit på så här ganska länge. Hoppas att du ändå får en bra dag!

2007-05-31 @ 07:57:12
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: nadin

Nej det var inte riktigt min grej."Dont speak"-Gwen Stefanis video är bättre jag lovar det:)

2007-05-31 @ 09:10:01
Postat av: zuperDave

Klockrent! Har oxå alltid gillat den. Christopher Walken ser ju sådär härligt galen ut i typisk amerikanskt ful & stor kostym där han visar att han har rytmen i blodet trots allt! Lite kusligt ödslig - nästan obehaglig - stämning i en perfekt grafisk inramning (särskilt rulltrappsscenen med det återkommande centralperspektivt). Verkligen supersnygg video! Kan möjligen matchas av Aha:s "Take on me", Michael Jacksons "Give into me" eller En Vogue:s "Free your mind".

2007-05-31 @ 09:46:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0