;p

Jag har klippt mig! Åh det känns jättekonstigt för jag har haft mitt långa hår vääldigt länge :)
Jag har ju inte fattat hur jag ska kunna förminska bilderna så tills dess r det allt ni får veta ;) kan bara säga att jag klippt av ca 25cm... hehe

Smink=färskvaror!


Nu håller jag på att rensa bland mitt smink. Herregud säger jag bara. Eftersom man oftast köper nytt innan det gamla tar slut så har jag nu en hel korg full med halvtomma förpackningar. Men jag har varit jätteduktig och slängt massor.Sen har jag mycket smink och sånt som bara är använt några få gånger eftersom jag ibland blir allergisk mot vissa produkter. Speciellt billigt schampo har jag märkt. Apropå det, använd aldrig Sunsilk!!! Både jag och min bästa kompis Siri märkte båda att efter att ha använt det i någon månad att vi tappade betydligt mer hår än vanligt!!! Jätteläskigt.
Smink är faktiskt färskvaror, tänk på det. Mascaror tex ska man ha MAX 4 mån. Foundation ska man helst byta/köpa ny var tredje månad osv. Nuförtiden är det lag på att det ska stå på förpackningen(den lilla burken som de står tex 14M på) Och man måste vara noga med att tvätta alla penslar och svampar också. Vad är det för ide att köpa dyra bra foundations om man har en gammal svamp med gammal foundation på? Visst ögonskuggor och liknande kan man ju behålla men allt som är "blött" måste man vara supernoga med. Om inte annat så tappar de sin funktion och gör en fulare istället för snyggare :) Nu babblar jag, jag vet, men det är ju faktiskt min blogg ;) Nu ska jag natta min skrutt, hoppas ni haft en bra dag, Kram :)

Jul, jul, jul...

Ledsen att jag inte bloggar men det känns så tråkigt utan bilder? Eftersom jag mest brukar tipsa om shopping eller visa outfits, men tills jag fattat hur det funkar med bilderna kan jag ju iaf berätta lite om vad jag gör :)
Idag tex har jag sprungit runt stan som en skållad råtta och letat efter ett stjärngosse linne (heter det så? nattlinne alltså) till min son. Ja, sista sekunden, jag vet. Jag är ALLTID ute i sista sekunden, med allt faktiskt. Hemskt men sant. På den 8e h&m hittade jag till slut ett i rätt storlek , så nu är luciatåget på dagis imorgon bitti räddat. Jag köpte även massor med julgranspynt :) Åh vad mycket fina saker det finns! Önskar jag kunde visa, för de är så fina, nästan som smycken faktiskt. Men jag får väl lägga upp en bild på granen sen (som jag för övrigt inte köpt).... 
Blev några tröjor och en smaragdgrön klänning också, jag är så dålig ;) Och jo förresten, det blev en adventsljustake i ek och några vita amaryllis (i tyg) som jag ställt i en stor fin vas också. Sen har vi satt upp våra underbara indiska julstjärnor från förra året och vita julstäjrnor (blomman alltså) köpte vi förra veckan... Nu jävlar blir det jul!

Har ni /tänker ni köpa en julgran?
(själv tycker jag att det är jättemysigt med gran, och kul att dekorera också! )

EFTERLYSNING!

Jag efterlyser härmed någon snäll människa som kan layout som kan förbarma sig över en stackars blondin utan banner :( Jag tänkte flytta min blogg till tjejsajten men eftersom de har så urtrista mallar måste jag verkligen ta tag i detta med en snygg banner åtminstone! Snälla, snäll hjälp mig! Åh jag vore evigt tacksam...


ps. sen kanske någon kan förklara för mig hur man förstorar/förminskar bilder på en Mac??? Och hur man sparar bilder från tex Facebook utan att spara hela jävla sidan?? Usch jag känner mig verkligen korkad...men men, frågar man ingenting får man ingenting veta..

Snart...

Tänkte jag lägga ut lite party outfitsfrån tiden jag inte bloggat, men jag är ny på Mac och måste lista ut hur man gör haha. Här är en grym låt så länge :)

Leona Lewis- Bleeding love


Back in business!

Jajamen, äntligen har jag köpt en ny dator :) Det blev denna:

image850

Jag är jättenöjd :)

Nu gäller det bara att lära sig allt vad Mac heter... förstår ju ingenting haha!RSS 2.0