Ja, just det..

image215

Mina armband från cocoo som Kelly  tipsade om har kommit! Ååh de e verkligen jättefina :)  De kostade 145kr /st dessutom... snacka om kap! Speciellt om man jämför med originalet..

image217  image218
CC skye 1295kr/st                          Cocoo 145kr/st               


Bilder från KyssJohanna och Cocoo

Camilla Norrback

En Designer jag gillar mer och mer är svenska Camilla Norrback. Hon gör relativt enkla "svenska" plagg som gör dem väldigt lättburna, men ändå vackra. Här är några favoriter från senaste kollektionen:

image211   image212

image213  image214


Klänningarna/kjolen kostar mellan ca 1300 och 2000 och ni hittar dem bla hos Mint and Vintage men hennes kläder finns även i bla Norge, Danmark, Finland, Storbritannien, Irland, Frankrike, USA, Tyskland och Japan. Hon har också en  egen butik på Norrbackagatan 60 i Vasastan,Stockholm. Ganska starkt jobbat som 33 årig svensk....


Bilder från Mint and Vintage och Camilla Norrback.com

Hair extensions...

image210

Fick just veta att en gammal kompis till mig har börjat göra extensions. Det förvånar mig inte för för ett par år sedan brukade hon fläta mig. Och fläta och fläta... Och hon är riktigt duktig, hårt, tight och fint blir det :)
Så nu har hon alltså börjat göra extensions på folk, och superbilligt dessutom. För er som är intresserade kan ni läsa mer /kontakta henne här. Man blir ju riktigt sugen... om jag gjorde extensions kunde jag ju klippa min lugg som jag vill ha men inte kunnat göra för jag har lite för tunt hår för att det ska bli riktigt snyggt... Men jag vet inte om jag skulle kunna ha löshår såhär på sommaren för jag har jättekänslig hårbotten och tvättar håret nästan varje dag, Med extensions ska man helst inte tvätta håret mer än 1-2 gånger i veckan för när man gnuggar så går flätorna upp mer och mer, alltså sitter det inte lika bra. Dessutom får ju löshåret ingen näring så om du tvättar det för ofta blir det jättetorrt och tovar sig. Så man måste smörja det med en kräm nästan varje dag och kamma det..Själv brukar jag gå upp ur sängen borsta/sätta upp håret och gå så det skulle bli en ganska stor omställning för mig... Men det kanske man kan leva med om man är såå snygg i håret ; )  Lindsey är ju iaf onekligen snygg i sina. Kram

God morgon...

Tror jag. Klockan är halv elva och jag har fortfarande inte somnat ! Ska släpa iväg mig till doktorn idag för det här är ju inte klokt....  Men men nog tjatat om det. Tänkte istället visa er en klänning som jag tycker väldigt mycket om. Fast jag tycker inte att den är värd det priset. Eller är den det? Äh jag vet inte, får grubbla vidare.... Här är den iallafall..

image208
Asos 521kr+frakt

Och förresten... är jag den enda som tycker att Asos valt jättekonstiga modeller? De flesta går jättedåligt och är inge vidare på att pose-a. Kolla in den här tjejens ben till exempel... står man så? Är det snyggt? Är hon kissnödig? Fattar inte....

En av världens bästa videos...

Den här videon är förmodligen den bästa som någonsin gjorts! Ha ha. Jag fullkomligt älskar den... Ni som inte håller med får gärna komma med förslag till vilken som skulle vara bättre....

Fatboy slim -Weapon of choice


Sömnlösa nätter...

image206
I snart en veckas tid har jag knappt sovit. Alls. Med lite tur har jag sovit i ca 2 timmar per dygn...Och tro mig, detta beror inte på att jag inte gjort någonting, tvärtom. Har hållt mig väldigt sysselsatt med min son, shopping, storstädning av både garderob och hela lägenheten.... Och det beror heller inte på att jag inte haft tid, för det har jag. Så varför kan jag inte sova?? Jag har testat det mesta... varm mjölk, lugn musik, ett knäpptyst och mörkt sovrum... Krypit ner hos min son (somnar alltid när jag ligger inne hos honom annars)... Men ingenting hjälper!
Är det någon som har nåt tips?? 
Vad gör ni när ni inte kan sova?  Tror jag blir galen snart....

Förlåt, jag var tvungen...

Att "sno" den här bilden från Beverlyhills.... Den här klänningen är för mig, helt perfekt! Blandningen av det enkla materialet och den gråa färgen med de otroligt vackra detaljerna gör den här klänningen till en av de snyggaste jag sett (!) You go Mischa....
image205
Gör den cremevit och jag gifter mig i den!

Elefanter....

image201

Jag har kommit fram till att jag älskar elefanter :)   Jag tjatar ju om mitt armband som jag går och väntar på... Åååh kan det inte komma snart innan jag blir galen?!  Anyway... är inte elefanter otroligt vackra? De känns så mystiska på något sätt... och är inte håriga små elefant ungar såå söta när de springer bakom mamma och håller henne i svansen? Jag smälter iaf...

image202

image203

image204

Ibland så...

Jag är väl inte direkt något fan av Din Sko... nummer ett: alla går runt med samma skor... nummer två: de få gånger man går in där är det kaos... nummer tre: jag hittar på sin höjd ett par slappar ballerinas, eller eventuellt ett par jobbskor..
Men jag surfade in på deras hemsida av ren nyfikenhet  och hittade faktiskt några skor som va ganska fina...
image197 image198 
580 kr                                                 340kr
image199  image200
480 kr                                          380 kr

vilka skulle ni köpa?

alla bilder från Dinsko

Asos

image196
Asos 448kr+ frakt
Den här söta skon kom in på Asos idag.. känns väldigt somrig och väldigt 50 -tal : D
Hade dock velat ha den i brunt...vad tycker ni?

Hur gammal är du??

image195

Läste en tjejs blogg och hon hade gjort det här testet.. jag va ju bara tvungen att testa jag med...

Din vuxenpoäng

Namn: Aura
Datum: 2007-05-30
Ålder: 22
Vuxenpoäng: 16.7
Uppskattad ålder : 30

Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?

Ha ha ha ha... 30 ?! Ouch....

:o

image194


För er som är nyfikna på den höga dricksen jag berättade om förut kan ni läsa om den här. Herregud säger jag bara...
 Har knappt sovit inatt så jag ska faktiskt ta en "nap" nu... återkommer med dagens outfit, och lite mode förstås... kram!

Lite Shopping...

Jag och Siri va nere på stan en snabbis idag... det här är vad jag lyckades få med hem :
image191  image192

image193

Blå blommig klänning med fickor och knappar- H&M
Svart klänning med flätade detaljer (som tyvärr inte syns så bra på bilden) - Monki
"rep" skärp-H&M
Brett armband med guld och svart- H&M
Flätat hårband (precis som på klänningen) - H&M

Dålig bloggning idag...

Dålig bloggning idag, jag vet. Har kännt mig lite nere och bara legat i sängen mest. Just nu ligger jag och Siri i sängen och äter fruktsallad med vaniljkesella  och ska kolla på Seinfeldt :)
 Tänkte bjuda er på en av mina absoluta favoritlåtar of all times... skriver igen efter Seinfeldt.. kram!

Leela James- Music



Paraply..

image190
bild: madam tut

Idag skulle jag vilja ha det här fina paraplyt :) Det är helt underbart vackert tycker jag. Det känns så trist med ett sånt svart litet hopfällbart som bor i min handväska.. nej, stort och pampigt ska det va, annars är inte jag med!
 Det blir ditt för ca 120 kr hos Madam tut....

Rain on me...

image189
Bild:  google

Usch vilken tråkig dag. Måndag, regn, tvättstuga, massor att städa... nej jag tror jag lägger mig under täcket igen....

Mode för de små....

Har fått förfrågningar om mode för de lite mindre. Självklart ska de små också få snygga, coola och söta kläder :)
image169 image171 
Ellos 137.50                    Ellos 89.50
 image173 image174 
Ellos179                                  H&M 149
image186image185

Ellos 179                                     Ellos 149



image175 image177
H&M 98 för båda                         H&M 179
                
 image181  image183 
H&M 198                                       Ellos 139.50
image187image188
La Redoute  79                               Ellos 199

Och ja, min son är pirat :)
Hoppas ni blivit inspirerade och att era barn/syskon får såhär fina kläder i sommar :) Kram


Bilder: H&M , Ellos och La Redoute

Söt :)

image168

Den här fina klänningen vill jag ha i sommar :) den kommer från topshop och kostar ca 400 spänn. Ooh så söt.

Näää...

image166

Mailade KyssJohanna igår och frågade när mitt älskade armband kunde tänkas komma...till svar fick jag om fem veckor, men att det kan ta längre tid... har redan väntat en vecka, ska jag vänta 1 ½ månad?Visst, de är jättesnälla som beställt in det åt mig men hur kan det ta sååå lång tid? Ledsen nu....

image167

Glad mors dag!

image161

Glad Mors dag till mig (och alla andra mammor därute såklart :). Tänkte fira genom att ta med min snuttiplutt Kevin på picknick imorgon och sen laga någon riktigt god mat på kvällen. Om det är dåligt väder är vi nog hemma och bakar :) Min mamma kanske kommer över och äter middag med oss också.Det händer alldeles för sällan..
 Jag tycker de här bilderna är så otroligt vackra och passar de inte bra idag så säg... Hur ska ni fira era mammor /er själva?
image162 
 image163image164

Fin..

image160

Åhh jag bara älskar den här bilden på Eva Longoria.. sjukt fin klänning också ;)

Har alla blivit galna??

image159

Det enda man hör om nuförtiden är "beach-07". Bli smal till midsommar, gå ner 4 kilo i veckan, bli smal av att äta godis, så går du snabbast ner i vikt  osv osv. Det är det enda som syns på löpsedlarna och det enda alla pratar om. Känns det som. (är det inga krig i världen längre? eller är det viktigare med bantning..?)
Vad hände med "var nöjd med det du har"? Var stolt över den du är och hur du ser ut!  Visst, är du gravt överviktig kanske du inte ska kasta i dig 8 gräddbullar till (gräddbullar? varför säger man så??) men jag tycker fortfarande att man är den man är... Så var stolta! Alla har vi brister men genom att fokusera på det som är snyggt gömmer vi det mindre snygga. Visa upp det du tycker är snyggt på din kropp. Och kom ihåg, det finns inget som är mer smickrande för kroppen än ett par riktigt högklackade skor. (sålänge man kan gå i dom vill säga, annars kan man ju ta ett par kilklackar ).....Älska dig själv, annars kommer ingen annan göra det heller....
kram!

FAN!

Fick just ett samtal från Siri.. tjejerna i servisen på Hells fick 85 000 (!) i dricks igår. På en magnum dompa...Bara att gratulera.... Ååååh jag är så arg! varför jobbade inte jag??!!! Måste gå ut på balkongen och skrika av mig lite....

Jakten på den perfekta basen...

Den ständiga jakten på den perfekta basen fortsätter... just nu använder jag  Estée Lauders Spotlight- skin tone perfektor som "primer". Därefter Cliniques Repairwear foundation och Cliniques all about eyes concealer mot mörka ringar...
image158
Men såhär när sommaren tränger sig på vill man ju gärna ha en lite lättare make... Har ni några tips? Id make up´s puderfoundation har jag förstått att folk gillar men jag har lite för torr hy för den. Alltså måste den vara i flytande form och helst inte med "mattande" effekt. Tacksam för hjälp och tips ! Kram

Outlet..

Idag har MnO utförsäljning i hammarby sjöstad :) De säljer märken som Rules by Mary, Sass & Bide, Rock and Republic osv.... Idag och imorgon säljer de ut allt för 50-70% (!)
Det ligger precis brevid Fryshuset, ett stopp från gullmarsplan med tvärbanan. Idag pågår det mellan 09.00- 17.00
och imorgon (söndag) mellan 10.00-16.00. Jag ska promenera ner dit om en liten stund och se vad man kan hitta för nåt :) Skriver senare vad köpt. (om jag hittar något) Ha det bra så länge. Kram

Min underbara son...



image153

Det här är min älskade älskade Kevin. Ni är flera stycken som mailat om att ni vill se honom så här är han :)

image155
Dangerous eyes....

image156

Kevin Fyller fem år i oktober ifall det är någon som undrar. Och han bor hos sin pappa varannan vecka. (ifall ni undrar hur jag kan vara ute och jobba natt och så...) Och jag saknar honom varenda sekund så man får se till att hålla sig sysselsatt :) Och för er som undrar över min ringa ålder så fick jag honom när jag var 17 år. NIiär jättevälkommna att ställa frågor om ni vill (jag har nog hört det mesta).... kram

Budget Shopping...

Tänkte tipsa om lite grym budget shopping för er som kanske inte vill bränna hela lönen första veckan... eller er som har csn...  Anyway, här kommer några godbitar Alla har råd med : )

image143 image144
Ellos 99:-                            Ellos 149:-

image146 image147
Ellos 99.50                         Ellos 199:-
image148 image149
H&M 59.50                         H&M 59.50
image150 image151
Skopunkten 249:-                             Asos  178:-

image152
Asos 298:-



Allt det här är superbra bas plagg till din vår/ sommar garderob. Använd skjortan som klänning med en skärp i midjan, eller över ett par slappa jeans. Den grå koftan fungerar även som klänning med en tunn underkjol... Ett par höga skor med lite färg och ett par låga, enkla tygskor... Allt går att mixa och matcha i oändlighet. Tillsätt ett par sjyssta jeans eller kanske avklippta shorts och färgglada accessoarer så är sommaren räddad för en relativt billig peng. Kram Aura

Bilder: Asos , Skopunkten , H&M och Ellos

Haha!

Va bara tvungen att visa er vad Siri skrivit i sin blogg... Hon är så jävla rolig ibland...

Så här imponerar du på mej:

- Skryt över hur mycket pengar du har
- Var riktigt dryg mot alla i din omgivning
- Locka mej med att du kan skriva upp mej på listan på Cafe Opera en söndagskväll
- Var otrevlig mot krogpersonalen
- Beställ in en magnumflaska Pommery och förklara vilken bra vinkännare du är
- Ta för givet att jag kommer stå och fånle när du bjuder mej på ett glas av din pommery
- Tyck att du är viktig för att du kommer in i viprummen
(finns det ens såna nuförtiden?)
- Förklara gång på gång vilket viktigt jobb du har


Har du gjort allt ovan,
då är jag din för alltid!



Hahahahaha!
Hon är underbar min siri :)

Gårdagen lite snabbt...

Vi började Gårdagen på Nox, Åh vad jag har saknat det stället, (det funkar liksom inte lika bra på vintern... )
massor med mojitos och kul folk vart det . Vi tog med oss Anna och gick ner till Sturecompagniet.  Ojojoj vilket drag det va där uppe! Många goda (och äckliga) drinkar, massor med vänner överallt, mycket dans och många skratt :)  Men usch va varmt det blev efter en stund...Efter det gick vi ner till Hells och sen är allt lite dimmigt fram tills vi satt på mcdonalds och fyllekäkade : D
Vi är så dåliga på att ta kort när vi går ut men sötnosen Jan lyckas oftast föreviga kvällen...

image127image128
Anna och Siri                                            Jag och Siri
Bilder från Stureplan.se

Ååh Annas Botkier väska är så snygg, ska nog knycka den när hon sover.. hihi. Undrar förresten varför jag aldrig ler på kort??? Står alltid och skrattar och har kul men så fort en kamera kommer fram ser jag bara arg ut.. konstigt.
Nu måste jag natta min son men jag lovar att blogga igen om en liten stund... puss!

:)

Nu har mina Pucci liknande väskor från Asos kommit! De va faktiskt ännu finare i verkligheten :)

image124
Ååh jag älskar dom. Dom kommer bli jättesnygga i sommar :)

Usch...

Ångest..... tror att jag måste ha Dior väskan jag visade tidigare (!) För er som missat den så kommer en ny bild här:

image123
Faaaaaaaaan!
Tror nästan jag måste spara min dricks den här månaden och köpa den...! Men måste den vara så otroligt dyr?? Den kostar 1430 dollar= ca 10010 kr....
aj aj aj...Speciellt för en liten liten party väska.. Hade det varit en väska man kunde ha jämt, till vardags och fest hade man kanske (?) kunnat leva med det men för en sån liten man bara kan ha ibland? Måste nog grubbla både en och två gånger på saken.... puss!

Suck...

Siri är så otrolig långsam idag... hon har fixat sig i flera timmar nu och är fortfarande inte klar...Jag hann tröttna på min outfit och nu har jag den här :

image122
*Kjol- Zara
*instoppad t-shirt- H&M
*pumps med platå och skyhög klack - Tradera
*svart kort A- linje jacka ( senare) - H&M
*guldarmband med blå stenar- Glitter
*guldarmband med diamanter- Vintage

Dagens Outfit..

Idag har Berghs examenfest på sture och självklart måste jag och Siri springa dit och gratta Anna! Pirat vecka och allt valde jag denna randiga klänning.....
image121
Jag vet att jag ser helt störd ut på bilden men kan jag leva med det, ja då kan nog ni också det ;)

*Axelbandslös klänning -H&M
* Knytskärp i midjan- Gina Tricot
*Kavaj med knyt- Mexx
*Platå pumps i lack- Tradera

 Har inte riktigt bestämt mig för någon väska än... haha
Ha en underbar kväll allihpa!  Xoxo, Aura

Aaaaaaw

Sötnosen Anna hade bloggat om mig :) Så här skrev hon....

Dagens....

Kvinna: Egentligen säger man inte kvinna till en TJEJ som är lika gammal som jag, men i Auras fall så är kvinna det enda rätta. Eller lady, kanske. classy, grym. Och så har hon världens finaste namn, och världens sötaste son.


Bara att tacka och ta emot : D Thanx baby! Du e inte så pjåkig själv....

If only...

image113
Jag önskar att jag hade  en kappsäck full med guldmynt... som den Pippi har! Älskar det avsnittet när hon går in i en godis affär och köper godis till alla ungar i stan för typ två (!) guldmynt... :)
Tänk om man hade en sån.... oj oj oj vad man skulle shoppa! Hela dagen lång... här är några extremt överprisade plagg jag skulle köpa då...lägg märke till att alla priser är i dollar!

image114
Missoni  1765 $
image115
Dsquared2  395$
image116
Fendi 1240 $



Helt sjuka priser om jag får säga det själv... men oooh så fina kläder! Vill ha! Speciellt missoni klänningen med puffkjol..... Man kan ju drömma iaf, det kostar ingenting. :)
Råkade hitta några väskor också...
image118
Dior  1430$
image119
Versace 2070$
image120
Zac Posen 950$

Jag älskar verkligen kuvert väskor... det är sååå snyggt, till allt, alltid! Den från Dior är ju to die for....

Vad skulle ni köpa om ni hade alla pengar i världen?
Alla bilder: Eluxury

Miss Selfridge...

Har ju väldigt mycket snyggt måste jag säga! Men jag kan inte välja... finn lixom för många gulle klänningar och snygga toppar.. :s Här är några favortier....
image99image101image102image109image104image106image108image107image110image111

Vilken/ vilka är era favoriter?                                                               Alla bilder från Missselfridge

lite från veckan som gått...

Hahaha! Jag hittade en bild på mig från tisdag morgon...i en väldigt fab outfit... hehe. Notera att X har en svart och en blå strumpa... *asg*
image97
Sjukt bra bild...

Jag med mina lååååånga fingrar har just suttit på asos och shoppat lite.Jag älskar verkligen Asos!
 Men jag va jätteduktig och köpte bara en klänning, en kofta och ett par ballerinas :) Och idag har faktiskt mitt paket med de fina väskorna därifrån kommit, men jag orkar verkligen inte hämta det så ni får se dem i morgon istället.
Igår hade ju som sagt sötnosen Måns Zelmerlöw release fest hos oss och här får ni en liten glimt av honom när han festar loss vid ett av mina bord :)
image98

Natti natti...

Kom precis hem från jobbet. Jag är heeelt slut! Men det har varit jättekul, massor med folk och Idol- Måns va verkligen jättebra på scen.. tror alla tjejer drog minst en suck och tänkte att de ville följa med honom hem och bli hans för evigt : p haha! Nej jag ska inte blogga nu, jag är helt hjärndöd... blir massor med bloggande imorgon, det lovar jag! Mycket mode blir det också.. :) Kram på er! /A

image96
Såhär känner jag mig just nu...

Yo-ho Yo-ho a pirates life for me!

image90

Så var det dags.... idag har pirates of the caribbean 3 premiär över hela världen. Tyvärr kan jag inte gå för jag jobbar ikväll.. Idol-Måns har releasefest hos oss ikväll (Laroy), men men filmen går ju faktiskt fler dagar... kanske tar en fredags bio :)
Johhny Depp är iaf vansinnigt sexig i de här filmerna trots att han spelar lite..ja vad ska man säga... efter!Lite bakom helt enkelt.. Jag har älskat Johhny sen jag som liten (eller iaf betydligt mindre) såg Cry baby. För er som inte vet så är det en musikal, och jajamen, han sjunger! haha..

image92image94

vilken bild tycker ni att han är snyggast på?
Vore kul att höra... nu måste jag fixa mig innan jobbet... kram på er! Aura

Dune..

Äntligen skeppar Dune´s hemsida även till sverige! Tror jag måste ha typ 10 par... haha!
Tidigare har man kunnat hitta ytterst små delar utav deras sortiment bla hos OASIS och Coktail men nu kan vi alltså välja och vraka :) Skorna blir dina för strax över tusenlappen och finns i otaliga modeller...
image81image82image83image84image85image86image87image88
Några av mina favoriter hos Dune

Dagens Kap!

image80

De här supersnygga sandalerna hittar ni på Bianco för 600(!) kr... Perfekta för allt vad sommaren för med sig och ser verkligen jättebekväma ut! Dom här kan man nog definitivt gå en helrunda på stan och sen ut i senare på kvällen utan dunkande fötter.Och dessutom för en relativt billig peng...Så de får absolut bli dagens kap!

Dagens outfit...

Hann inte fota min outfit idag så jag gjorde det nu när jag kom hem istället :)


image78

image79

*Mörkblå stuprör med hög midja - Gul&Blå
*Vit tröja med puffärm- Asos.com
*Svart kavaj med knyt- Mexx
*Röda pumps med kedja- Asos.com
*Turkos sjal- Siris
* Armband i guld med blå stenar- Glitter
*Guldarmband- Vintage

Vi började kvällen på Humlan med Flo, Linda. Laura,Röja, Dalheim mfl...
sen blev det East en snabbis.. Berns,  sen 2,35:1(källaren på berns) som för övrigt förmodligen är stockholms snyggaste klubb.... känns som man hamnat i tokyo...
Och till sist labbet såklart. Svårt att inte hamna där när man går ut på en måndag ;)
Har iaf haft jättekul. Många goda drinkar och mycket skratt... Vad har ni gjort?
Jag vet att jag har varit dålig på att blogga de senaste dagarna men jag har helt enkelt inte haft tid.. ska bli bätrre jag lovar :)
Kram Aura

Jaha...

Idag skulle jag och Siri ligga hemma, kolla film och vräka i oss onyttigheter.Men icke! Nu fick vi mess från Flo där det mer eller mindre stog: Infinn er i Humlan snarast! Bara att kasta på sig lite smink och något fab och åka dit med andra ord... :) Med tanke på hur trevligt vi hade igår så blir det säkert minst lika trevligt idag... Hinner tyvärr inte med någon dagens outfit idag pga tidspressen men jag bjuder på Jennifer Lopez i en underbar outfit istället... tycker hon ser väldigt söt och ovanligt jordnära ut på bilden.... Ha en trevlig måndags kväll allihopa! Kram Aura

image76

Dagens outfit...

image75

Hann inte lägga upp någon bild tidigare ikväll  men här är den bästa jag lyckades ta, jag hade verkligen jättebråttom!... vet inte vad som hände, den är ju alldeles gul och suddig.. men men  ni ser ju ungefär iaf....det kan finnas bättre kort i Siris kamera men den har inga batterier för tillfället...
lägger in de senare om de är bättre..

*Turkos kjol med paperwaist och fickor - Asos.com
*Vitt linne -H&M
*Svart A linje jacka- H&M
*guldpumps med silverrosett och 10cm klackar-Asos.com

Idag åt vi middag på Humlan (i humlegården) och drack några drinkar... sen blev det utekompaniet, cafét och till sist labbet :) Har haft en jättetrevlig kväll med många vänner och skratt. Vad har ni gjort? Hoppas ni haft lika trevligt som jag.... Kram!

Tack Kelly..

image73

Kelly
 tipsade om det här fina armbandet och jag var ju bara tvungen att beställa ett med en gång!
Hittade ett annat också...Som kommer bli perfekt till min elefant, de har nästan samma "bubblor".... De blir dina för 145kr/st hos cocoo.se Snacka om fynd!
image74

Jonas Bohlin..

image64
Jonas Bohlin showroom.

En annan utav mina favorit designers är svenska Jonas Bohlin. Han designar otroligt vackra möbler som är avskalade och enkla men ändå uttrycksfulla. Mest känd är han för stolen "Concrete" som mycket riktigt är gjord i just betong...
image67
Två utav mina personliga favoriter är dock lampan "Kvist" i mässing och lampan "LIV" som är gjord i tyll och nästan ser ut som en ballerinakjol :)
image70
image69

Om ni vill kolla in hans design In real life kan ni bege er till Fisk och skaldjurs restaurangen Sturehof i stockholm
(mitt gamla jobb haha). Sturehof har funnits sedan 1897(!) och har byggts om ett antal gånger men 1998 var det Jonas tur.. Det är han som han inrett och designat hela stället. riktigt snyggt om jag får säga det själv...
Glöm inte att ta en svalkande drink på uteserveringen då det är stockholms bästa trendspan.. eller varför inte lite hummersoppa?? :)
Mer info om honom och bilder på hans verk hittar ni Här

image71
Restaurang Sturehof, Stockholm ( mitt på stureplan såklart :)

Yes!!!

image63
Kenneth jay Lanes vita elefant armband...


Jag fick mail från kyssjohanna och de gick med på att beställa in en vit elefant till mig!!
Åååh tänk att snart ska jag få ha den underbara Pelefanten runt armen... I can´t wait! Dessutom va det ett väldigt trevligt mail :
 
Hej Aura!
Tack för ditt mail!
Det går jättebra, det är bara att skicka ett mail med namn, adress samt vilket sätt du vill betala på när armbandet kommer så beställer vi en vit elefant till dig, elefantarmbanden från KJLär så fina :)

Ha en fortsatt trevlig lördag!
Mvh Carin
Ååh jag är såå glad nu! Kram på er...

Galen eller Geni?

image61
Bild: Samsonite
Det finns inte många designers som är galnare än Alexander McQueen..(skulle vara Galliano då)
Kolla tex in den här nästan bisarra kabin väskan...Formad som en bröstkorg.
De här väskorna är tagna ur Alexanders kollektion för världens ledande resväsk tillverkare-Samsonite. Vad jag vet finns de inte att köpa längre men man kan ju titta :)

image62
Han har även designat denna coola bröllopsklänning. Kanske inget att gifta sig i men som sagt, fint att titta på :)


Idag va det bra på jobbet, eller helt ok iaf... jämför ju med våran riktigt grymma kväll igår... Tack Dasha :)
Idag kom söta Top Model- Freja och jobbade med mig. Hon va lika vacker som vanligt...
Nu ska jag sova, ska ju ut ikväll!
Lovar att försöka hinna med att lägga ut en bild på min party outfit... ha det bäst så länge.... kram!

Dagens outfit 2

image60

                                          Vet ni vad... Jag ångrade mig! Ja, man får faktiskt göra det ibland...

*Grå sweatklänning med luva-Zara
*Svarta leggings-H&M
*Guldskor i skinn - Converse

Puss på er!

Dagens outfit...

image58
urusel bild igen....

*Grå klänning-H&M
*Svarta leggings- H&M
*kortärmad kofta- jo H&M den också
*svarta lack ballerinas- Monki
*Svart lack väska-vet faktiskt inte vad affären heter men de har typ friis&co och Jewels och så...

Nu ska jag sminka mig och gå till jobbet. Hoppas det blir lika galet som igår :) Ha en underbar lördags kväll! Kram Aura

Pelefant :)



image57

Nu har jag bestämt mig! Jag ska det här vita elefant armbandet från Kenneth jay Lane. Måste bara hitta en sida som har det som "skeppar" till Sverige...Det finns i svart hos kyssJohanna men jag vill ha det vita.... Någon som vet vart jag kan hitta det?

Kan inte jag också få såna där trevliga gummistövlar?!



image55
Usch vilket trist väder! Vaknade av att regnet smattrar mot rutorna...
Ååh nej... Och jag som skulle ha klänning idag :(
En dag som idag vill jag ha dessa otroligt snygga gummistövlar från (trumvirvel) Pucci! Såå coola, men känns mer som Alexander McQueen tycker jag. Inte alls nåt typiskt Pucci mönster...
Aja fina och praktiska är dom iaf.  Dom vill jag ha.
Eller är Gucci skoletterna vattentäta tror ni?? Hehe, då får man ju en bra ursäkt att köpa dom.. :p
 Behöver jag förresten tillägga att jag är skofetishist?? Eller börjar ni märka av det... hihi
Nu ska jag äta lite frukost. Bjuder nog på Dagens outfit lite senare... Puss!

Yes please...

image54


Dessa darlings är från Guccis  höst kollektion -07. Helt galet snygga om jag får säga det själv... tänk dom till ett par snygga "gubbyxor" eller jeans eller en fin klänning...kanske en stickad med öppen rygg... Ååh ge mig. NU!

Tack!

                                         
image51



Igår hade jag 92 unika besökare och 230 sidvisningar ( alltså är ni flera stycken som kollar in lite då och då under dan), och då hade jag haft min blogg i ca 3 dygn... känns jättekul att så många hittar hit!
wow
... Och tack så jättemycket för de fina kommentarerna! Hjälp mig gärna nå ut till ännu fler = tell your friends : )
Känns verkligen jätteroligt det här, och att ni verkar gilla samma saker som jag... dvs Mode, Design, Inredning ,Musik mm... med andra ord finns det fler estetiskt lagda människor därute  som gillar att titta/ ha på sig/ lyssna på bra grejer!

Tänkte bjuda på två grymt snygga videos/  bra låtar denna morgon innan jag går och lägger mig... ja jag vet att klockan är 6 på morgonen men jag jobbar faktiskt på nätterna! Kom precis hem.... För övrigt hade vi en otroligt bra kväll på Laroy idag,det var packat med snygga , trevliga människor med bra drag i (!) Det är såna här dagar som gör allt slit värt varenda sekund... Love u guys... thanx for tonight! Uteserveringen va tyvärr inte klar, vet att jag lovat kort men jag tänkte att det är väl bättre att jag tar ett när utomhusbaren är färdigbyggd??
Hoppas ni alla får en underbar Lördags förmiddag! Kram Aura

Dagens outfit

image50

Ursäkta den urusla bilden...Gud jag tycker verkligen inte att jag är fet men den här bilden va ju inge vidare..tyvärr allt jag hinner med.


Lite tråkig kanske men jag ska ju bara till jobbet... : )


*Brun kofta- H&M
*Stuprör med hög midja- Gul&Blå
*Armband med blå stenar- Glitter
*Guldarmband- vintage
*Bruna skor med skyhög klack- Scorett
* Halsband med handklovar- H&M

över tänkte jag ha en kort svart A- linje jacka...

Nu ska jag till jobbet :) Ha en underbar fredags kväll! Och kom gärna förbi Laroy ikväll....

Om man skulle Döda någon...

Jag snubblade över den här bilden på Beyonce... Om man skulle Döda någon för en klänning skulle det nog vara för den här... Den är helt perfekt! Wow....En sån här klänning skulle jag kunna bo i 24/7....
image49
Såg förresten henne i Globen för några veckor sedan... hon va Grym!

Fredag...

image47


Jaha då var det fredag igen. Och idag påminner solen om att jo, det blir nog sommar i år också! Idag skulle jag mer än gärna trippa runt i dessa darlings från Sergio Rossi. Men som vanligt när man hittar såna här godbitar så krävs det mucho dolares. 508 dollar + frakt närmare bestämt. Du hittar dem hos Net-a-porter. Smakar det så kostar det. Men är de inte sjukt snygga så säg....


Eftersom det är sånt underbart väder tänkte jag bjussa på en riktig sån där ligga i hängmattan och dricka daquiris låt.  Enjoy!



Ikväll ska jag jobba och det ska bli jättekul. Jag älskar nämligen mitt jobb. Hur många är det egentligen som gör det? Om det är någon mer som har turen att älska sitt jobb så säg gärna till. Vore jätteroligt att få höra...
Vi har tydligen fått en uteservering i år och den är jag väääldigt nyfiken på. Jag lovar att ta kort ikväll så ni får se , allihopa. Anyway... kom gärna förbi Laroy ikväll och ta ett järn eller två. Hoppas vi ses!  Kram A

image48

Update!

image42

image43



Nu har det även kommit in matchande skor till de fab Pucci liknande väskorna jag visade tidigare!
Helt underbara. De blir dina för ynka 522:- + frakt hos Asos.com

Derek Lam

En utav mina favorit designers Derek Lam har utsetts till det italienska  accessoarhuset Tod´s nya chefsdesigner. Bara att gratulera! Han har haft eget företag sedan 2003 och innan det jobbade han för ingen mindre än Michael Kors i 12 (!) år. Kollektionen släpps i juli.  Här är några favoriter ifrån honom...

Shoes to die for...
image39

image41

Min Mamma- Konstnären

image34


Eftersom jag skriver en del om design måste jag faktiskt slå ett slag för min egen Mamma!  Inte bara för att hon är just min Mamma utan för att jag tycker hon skapar otroligt vackra och utrycksfulla konstverk. Bodde man i en större lägenhet skulle det nog hänga en hel del av hennes verk hemma hos mig. Och om man hade råd förstås... En speciell favorit är de här fina pappers "blommorna" gjorda i handgjort nepalesiskt papper. Vissa av dom är dessutom gjutna i brons. Helt underbara om jag får säga det själv... vad tycker ni?
Man kan kanske förstå var jag har fått mitt intresse för design ifrån... och självklart är min mamma också väldigt mode intresserad : ) Äpplet faller inte långt ifrån trädet!

image35



image36


image38


En annan favorit är den här vandringsstaven i brons som har törnrostaggar....tyvärr ser man inte hela på den här bilden but you get the idea.

Veckans kap!

image31
image33

Den här Pucci liknande lilla kuvert väskan måste vara veckans eller kanske till och med månadens kap!
Den kom in idag och kostar 223 kr + frakt hos Asos.com . Tror faktiskt jag ska köpa båda färgerna för de blir ju perfekta till både jeans och små sommarklänningar...  Särskilt passande är det eftersom Emilio Puccis modehus faktiskt firar 60års jubileum! Ska nog slå till på den här också. Känns lite vintage...och skulle passa perfekt till minst ett par av mina skor :)


Idag är det torsdag = storstädning. För imorgon lämnar jag min son till sin pappa och när man är barnledig städar man inte så mycket, iaf inte om man heter Aura... Själv ska jag jobba i helgen
(på Laroy såklart, kom och hälsa på mig och siri ) och på söndag är det Big night out. Har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig dock... Någon som har något tips? Känns så svårt nu när det är mittemellan vår,
höst (?) och sommar....




Fashion suicide...

image30



Anything for fashion har man ju hört men ANYTHING? Verkligen? Visst har man köpt skor för mååånga tusenlappar och sen levt på snabbmakaroner en månad nån gång ibland men vart går gränsen? Vem är det som bestämmer när gränsen är nådd??Hur smal får en modell bli innan hon blir för smal? Hur mycket kan man ta bort/ stoppa in i kroppen innan den snart inte ens är sin egen längre? Vad är snyggt och vad är inte? Vem bestämmer??? Jag vet iaf vad jag inte tycker är ok.... Vart tycker du gränsen går?


image28


image29


Förresten....!

Det är idag Kate Moss kläder kommer in på Topshop! Man kanske skulle springa dit och trängas lite...Kanske kunde hitta nån fab klänning att ha på söndag. Söndagar är nämligen som min Lördag eftersom jag jobbar hela helgen.. på söndag kommer även Siris kompis från Australia på besök så jag gissar att det blir ALL IN!
men vad ska man ha på sig....


Den här klänningen skulle jag iaf vilja ha...

image26

och hade man varit lite yngre och skulle ta studenten skulle det nog bli i den här....

image27

Ett till...

Hittade ett till armband jag måste ha.. den här gången från Mi Lajki. Det passar mig perfekt och ska få flytta in hos mig med en gång. Bra pris också 499:-, det är ju som hittat!  Finns som halsband också, och i vitt hos KyssJohanna.se

image23

Måste ha!

Det här underbara armbandet bara måste jag ha! Det är heeelt perfekt. Det har allt en tjej behöver: Guld, diamanter, svart, en snygg färg och koi fiskar som ju sägs vara helande och rogivande. Kan det bli bättre?? Jag älskar Kenneth jay Lanes alla smycken  men det gör tyvärr fler än jag så vissa grejer kan kännas lite uttjatade tycker jag...som jordgubbe halsbandet tex... och giraffarmbandet. Som iof är väääldigt snyggt..

Tyvärr tyvärr så ekar det lite i plånboken just nu så det får nog vänta ett tag... men jag SKA ha det!
Får väl hoppas på bra dricks i helgen....; )
image21
KJL "coi carp"  2995:- hos KyssJohanna.se

favorit....

Jag håller på och inreder en lägenhet i stan åt min gubbe så det är mycket design tankar som snurrar i huvudet just nu. (Det gör det iofs alltid....) Just nu är jag inne på lampor och ljussättning. En självklar favorit hos mig har alltid varit Poul Henningsens PH Kotte. Men den kan man ju fortsätta drömma om ett tag till... den går loss på ca 49800:- Och finns i koppar, rostfritt stål eller vitlackerad.             
Däremot har jag lyckats hitta en riktigt snygg kopia, Norm69 av Simon Karkov på Frapp.se till ett betydligt mer Auravänligt pris... nämligen mellan 729-2149:- (beroende på storlek), och kommer i vitt. Lite rolig fakta är att lampan är gjord av , just det, 69 bitar! Vuxenpussel kallar jag det för... Men vad tycker ni, visst duger den i väntan på originalet ?
image19

Poul Henningsens PH Kotte ca: 49 800:-

image20

Simon Karkovs Norm69 , 729-2149:- hos Frapp.se



(behöver jag nämna att de båda vunnit ett flertal designpriser?)

I like!!

Jag måste säga att jag har lite blandade känslor runt Lindsey Lohan. Men ibland lyckas hon onekligen med sina outfits! Såg den här bilden idag och var bara tvungen att visa er andra.... I like!!
image15

Kommentarer överflödiga

image14
Behöver jag tillägga att det är britney??

of course....

Självklart vill inte bloggen samarbeta. Tyckte väl att det gick lite FÖR bra... av någon anledning hänger inte info, bild, kategorier med mera med i mitt tempo. Dom jobbade nog för gammelfarfar innan dom fick en heltidsanställning för mig... De har iaf bestämt sig för att de trivs bra där nere i hörnet. De kanske blev lite blyga nu när det kom folk och tittade på dom....
Någon som har ett tips hur de ska komma över sin scenskräck??
tacksam för hjälp... kram!

I väntan på sommaren.....

Det landade några paket hos mig (eller egentligen inte HOS mig utan på posten men iaf) förra veckan med några underbara små sommarklänningar... bla den här och den här. ( i grönt såklart). Och den här :
image10

Kunde behöva strykas, jag vet men är den inte fin?? Nu är det bara att vänta på sommaren. Och vänta, och vänta...
En annan sak som damp ner (jo faktiskt i brevlådan den här gången) va det här UNDERBARA  vintage armbandet jag köpt på tradera. Hade nästan glömt bort det så det blev en riktigt glad överraskning! Det kan gärna få bosätta sig runt min handled sommaren ut... :)
image13

(Ursäkta den dåliga bilden)     

Det var det.....

Jag har hittat min vigselring! Stackars Stackars den pojke som skulle gifta sig med mig... jag skulle nog bli den värsta typen av Bridezilla världen någonsin sett. Hehe. Inte så mycket att jag skulle bitcha utan mest för att jag är perfektionist när det kommer till vissa saker... typ bröllopsklänning.... hoppas jag får flera år på mig att planera bröllopet. Annars blir det jobbigt...! Här är ringen iaf!
image9

Hmmm....

Jag har länge varit sugen på lugg men aldrig riktigt vågat fullt ut... Har länge velat testa något nytt men samtidigt inte velat klippa av mitt långa hår... Så just lugg kanske är nåt för mig iaf...?! Kanske kanske man skulle sätta saxen i  håret och klippa till en riktig, men ändå ganska lång, lugg! Kolla bara hur snygg Nicole Ritchie är i sin.... för att inte tala om Sofi Fahrman...ska nog fundera en vecka eller två iaf...
 image5
image6

Hej!

Jaha då var det dags för mig också...  Har kommit fram till att det inte finns någon blogg som täcker allt jag vill läsa om så jag får väl skriva en själv :p
Ni kan se fram emot mode och shopping, musik, inredning, festande och kanske lite skvaller också om ni är snälla....
Det kommer snyggare layout jag lovar....
Här är en grym låt ni kan lyssna på så länge
Aura


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0